back to top

Striptiz bar

Striptiz bar nudi nezaboravne momačke i djevojačke večeri, a odličan je i za organizovanje atraktivnih rođendanskih žurki.

Postoji nepisano pravilo gdje muškarci i žene izlaze posebno, bez obzira da li su u braku ili vezi. To je onaj dio kada se svako posveti svojim prijateljima i provede izvesno vreme u druženju i opuštanju. Muškarci, obično, vole da izlaze na kultna mesta, gdje im je sve, uglavnom, poznato i gdje se osećaju najopuštenije.

Da bismo pratili trag gde to muškarci izlaze, trebalo bi obići pivnice, jer je to jedno od mjesta gdje se skupljaju prijatelji koji svoj izlazak žele da pretvore u dobar provod. Kažu pivnice imaju dušu, tu vas svi poznaju od vlasnika do konobara i osjećate se prijatno. Pivo i kobaje su tandem koji je dovoljan da se izlazak u pivnicu, završi duboko u noć.

Pab ili kafana je mjesto koje je nekada u Engleskoj bilo mesto okupljanja i provoda. Ne tako davno sam naziv pab se proširio i na naše prostore, pa je i to postalo mesto gde izlaze muškarci. Kao i svima i muškarcima je bitno da se dobro provedu, a u pabu mogu uz određenu muziku i piće da sebi obezbede dobar provod, još ako služe uz pivo i kobaju onda je to pun pogodak.

striptiz bar
Stripiz budi maštu

Ali Striptiz bar je mjesto koje muškarcima izaziva osmjeh na lice. Muškarci su muškarci i protiv nekih njihovih osobina ne treba voditi borbu. Svaki poziv za izlazak u striptiz bar, svakom će muškarcu izmamiti osmjeh na lice.

Striptiz bar budi mušku maštu

Muškarci izlaze u striptiz bar jer je, oduvek, golo žensko tijelo bilo privlačno muškarcima, tako da u baru mogu da uživaju i opuste se uz piće. Nije istraženo da li u striptiz barovima služe pivo i kobaje, ali to bi bilo još jedno plus u opuštajućem izlasku.

Striptiz barovi oduvjek su budili maštu i podstrekivali na razmišljanje sve one koji nikada tamo nisu bili, dok su redovnim posetiocima ovo mjesta koja služe za dobar provod, uživanje i relaksaciju nakon napetog i stresnog dana.

Ipak, striptiz barovi uglavnom su otvoreni u većim gradovima, kao što je to slučaj u Beogradu.

Najbolji streptiz barovi su u Beogradu

Streptiz barovi u Beogradu svoju punu pažnju posvećuju samo onim pravim vrijednostima kada su dobar provod i užitak u pitanju. Egzotične igračice koje profesionalno nastupaju pružiće vam veče za pamćenje, a nakon senzacionalnog performansa koji uključuje lišavanje jednog po jednog dijela garderobe na njima će ostati samo osmeh.

U većini striptiz barova odabir muzike zavisi od devojaka i od njihovog isplaniranog scenskog nastupa na određenu muzičku podlogu. Uglavnom se u većini barova mogu čuti dobro poznati zvuci popularne muzike, pa pored uživanja u obnaženim ženskim (ili muškim) telima i njihovom nastupu i koreografiji, posetioci imaju priliku da čuju neke od svojih omiljenih pesama.

Striptiz barovi u Beogradu mjesta su gdje se okupljaju svi oni koji žele dobar provod, kao i oni koji žele da na neobičan način prirede svom prijatelju žurku za pamćenje. Ovi klubovi su poznati po najbolje organizovanim momačkim i djevojačkim večerima, ali su odlični i za priređivanje atraktivnih rođendanskih žurki.

Striptiz u Beogradu nudi široku paletu različitih performansi – ženski striptiz, muški striptiz, goli striptz, pa samim tim privlači i najrazličitiju publiku, bilo da su u pitanju muškarci ili pripadnice ljepšeg pola. Ono što je činjenica jeste da se u ovim klubovima okupljaju svi oni ljubitelji dobrog provoda, intimne atmosfere i erotičnog plesa koji budi maštu.

Izdvajamo dva striptiz bara u Beogradu

2# Black Rose VIP Ušće striptiz klub

Striptiz bar  Black Rose VIP predstavlja najpoznatiji i najekskluzivniji striptiz noćni klub u Beogradu. Striptiz klub Black Rose VIP se nalazi na najpopularnijoj beogradskoj adresi za noćni provod, Ušću i nudi onaj provod zbog kojeg veliki broj mladih dolazi upravo u Beograd na odmor, zabavu ili produženi vikend.

Gosti striptiz kluba Black Rose VIP uživaju u intimnoj atmosferi sa puno pozitivne energije. Igračice su veoma profesionalne, i veoma lako mogu osjetiti šta vam prija i rasplamsati vašu strast i užitak do vrhunskih razmera.

Pored standardnog ženskog striptiza uz atraktivne i zavodljive igračice, na menijiju striptiz bar Black Rose VIP je i fantastični muški striptiz po porudžbini. Striptiz bar Black Rose VIP upravo je prvi striptiz bar za dame, koje su smele i rado bi promenile svoje rutinske izlaske.

striptiz bar
Najpoznatiji i najekskluzivniji striptiz noćni klub u Beogradu

Ovo je najbolje mjesto u gradu na kome možete uživati u striptizu do gole kože, uz go-go i vrele dens igračice, trbušni ples i još mnogo toga. klubu vas očekuju žive svirke, kao i nastupi DJ-eva. Muzika koja se najčešće pušta u ovom klubu je house, RnB, pop i folk.

Pored striptiza, postoje i privatni plesovi za zainteresovane, u posebnim prostorijama, kao i mogućnost da se pošalje striper ili striptizeta na željenu lokaciju, ukoliko su u pitanju klubovi, splavovi, kafane, odnosno javna mesta. Za razliku od stripera, striptizete se ne šalju na privatne adrese.

striptiz bar
Provod za pamćenje

U striptiz klubu Black Rose VIP moguće je organizovati i vrelu proslavu devojačke ili momačke večeri.

1# Striptiz klub Dark Angels

Striptiz klub Dark Angels je jedan od najpopularnijih stiptiz klubova u Beogradu. Dark Angels striptiz bar se nalazi u centru grada, na adresi Balkanska 18, u gornjem delu ulice Balkanske između hotela Moskva i hotela Prag.

Smješten je u prizemlju savremene i moderne zgrade, što mu daje dodatnu dozu ekskluzivnosti.  Pored uobičajenih rezervacija koje postoje striptiz klub Dark Angels je pripremio i specijalne Vip pakete.

striptiz bar
Idealno za after party

Radno vreme Dark Angels Balkanska je svakim danom od 22h do 06h, tako da je pored standardnog izlaska na ovo mjesto, upravo striptiz bar  Dark Angels idealno mesto i za after party u koji možete da dođete poslje izlaska u neki od mnogobrojinih beogradskih splavova i beogradskih klubova.

Uz rezervacije do najluđeg provoda

Veliki je broj posjetioca iz inostranstva u Beograd upravo dolaze u želji da iskusne noćni život koji nude splavovi u Beogradu.

Ako želite brzu i sigurnu rezervaciju probajte sa rezervacijama koje nudi sajt Beograd Noću, inače najpopularniji sajt za noćni provod i turizam u Beogradu i Srbiji, jer uz njihovu pomoć od ludog provoda vas dijeli samo nekoliko klikova, ili jedan poziv telefonom!

Rezervacije možete izvršiti putem korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na sajtu beogradnocu.com ili putem aplikacije.

Pročitaj i ovo: