Android igre koje možete igrati bez interneta

Pogledajte popis najboljih izvanmrežnih igara za Android u svim glavnim žanrovima.

Android igre koje možete igrati bez interneta savršene su za duga putovanja i za kraćenje vremena kada ste daleko od kuće. Također, mogu vam poslužiti ukoliko ostanete bez interneta i ne znate šta raditi.

U nastavku donosimo popis najboljih igrica za Android koje možete igrati i bez interneta.

Android igre koje možete igrati bez interneta

Altova Odiseja

Na prvi pogled ovo izgleda kao samo još jedan beskrajni trkač. Ali igrajte Alto’s Odyssey neko vrijeme i shvatit ćete da postoji nešto u vezi s tim zbog čega je nemoguće ostaviti ovu igru.

Možda je to zbog grafike i glazbe. Beskrajni trkači obično su bijesni, ali ova igra odbacuje trend i čini je umirujućim i opuštajućim iskustvom. Opuštat ćete se dok se spuštate niz pješčane dine, skačete kako biste skupljali bodove, izbjegavate prepreke i izvodite prevrtanja unatrag i dvostruka prevrtanja za stilske bonuse.

Alto’s Odyssey ne donosi ništa novo u svijet utrka, ali je i dalje vrlo zabavna igra. Zato je to jedna od najboljih besplatnih izvanmrežnih igara za Android.

android igre
Android igre koje možete igrati bez interneta

Stvarno loš šah

Zaboravite na klasičnu verziju šaha na koju ste navikli. U ovoj igri, dok je šahovska ploča standardna, figure su potpuno nasumične. Možete započeti s tri dame i jednim pješakom, dok računalo može imati niz od šest topova.

Prisiljava vas da odbacite sve što znate o šahu i razmišljate izvan okvira. Kako prelazite na višu razinu, razina umjetne inteligencije ostaje ista, ali dobivate bolje dijelove za početak.

Preuzmite igricu Stvarno loš šah

Labirinti i više

Rješavanje labirinta je teško zbog njegove jednostavnosti. Na primjer, u načinu Darkness možete vidjeti labirint na početku. Ali onda se sve zamrači osim malog svjetla reflektora na vama i morate se boriti do izlaza. Isprobajte druge načine rada poput ledenog poda, gdje na kraju klizite ispred mjesta gdje ste željeli ići itd.

U slučaju da želite običnu staru igru ​​rješavanja labirinta, uvijek postoji klasični način. Svaki način ima mnogo razina koje će vas zabavljati dok se vaša internetska veza ponovno ne uspostavi.

Preuzmite igricu Labirinti i više

Once Upon a Tower

Once Upon a Tower preokreće mnoge elemente igranja naglavačke. Umjesto da princ spasi princezu iz kule, princ je mrtav, a princeza udara batom o klade kako bi pobjegla od zmaja. I umjesto da se popne na toranj, ona kopa dolje.

Na svom putu morat će se boriti s čudovištima svih vrsta, od ogrova do paukova koji se mogu penjati po zidovima. Zatim postoje zamke koje izviru niotkuda. Ako to nije dovoljno, mora biti brza, inače će zmaj uništiti sve svojim vatrenim dahom. Ne zaboravite na još jednog neprijatelja: samu gravitaciju.

Skupljajte novčiće i pojačanja kada možete; morat ćete proći razine kako biste pobjegli iz tornja.

Preuzmite igricu Once Upon a Tower

andorid igre
Najbolje igrice za android

Kvizoid

Quizoid je izazov za sebe, a ne za nekoga drugoga. Kao i druge takve aplikacije, Quizoid postavlja pitanje s višestrukim izborom i morate odabrati ono pravo.

Ali budući da ste vi protiv računala, postoji još nekoliko načina za igranje. Na primjer, možete igrati 20 pitanja na računalu ili možete igrati vremenski krug kako biste odgovorili na što je više moguće.

Quizoid se može pohvaliti s više od 7000 trivijalnih pitanja u 17 kategorija kao što su zabava, sport, znanost, politika, povijest i više. Nažalost, kvizovi temeljeni na kategorijama dostupni su samo u plaćenom profesionalnom paketu.

Preuzmite igricu Kvizoid.

Heroj tenkova: Laserski ratovi

Tank Hero: Laser Wars ne pojavljuje se u uobičajenim zbirkama “izvanmrežnih igara”, iako je među najboljim izvanmrežnim igrama koje ćete pronaći na Google Playu.

U svakoj razini morate uništiti sve ostale tenkove na karti. Pucač odozgo prema dolje omogućuje vam upravljanje tenkom pomoću virtualne joysticka, dok možete dodirnuti bilo gdje na zaslonu da pucate.

Naravno, nije to tako jednostavno. Kako napredujete, naći ćete različite vrste tenkova, pojačanja i đavolske labirinte koji vaš zadatak čine izazovnim. Ali zapamtite, laseri se odbijaju od zidova, pa iskoristite to u svoju korist.

Preuzmite igricu Heroj tenkova: Laserski ratovi

Zanimljiva činjenica je da određene igrice mogu izazvati ovisnost o mobitelu, tako dapreporučujemo da ne provodite previše vremena za ekranom.

Sudoku

Google Play je do vrha ispunjen Sudoku igrama, a mnoge od njih rade izvan mreže. Fasorov Sudoku nije objektivno superioran; jednostavno nam se najviše sviđa i radi savršeno.

Ovaj Sudoku dobro radi osnove, što je sve što ponekad želite. Postoje četiri razine vještina i mjerač vremena za testiranje koliko brzo možete završiti svaku vrstu.

U svakom trenutku možete provjeriti jeste li sve do sada dobro ispisali, ali opet za to postoji kazna. Te vremenske kazne se zbrajaju, uništavajući vaš ukupni rezultat. A kada se ponovno spojite na internet, vaši prijatelji će to vidjeti.

Ovakve vrste igrica preporučuju se ako želite poboljšati pamćenje.

Preuzmite igricu Sudoku

andorid igre
Android igre koje možete igrati bez interneta

Pun pogodak

Smash Hit bila je jedna od najzaraznijih igara 2014., a još uvijek se računa kao zajamčeno dobar provod.

Igra se iz perspektive prvog lica i zahtijeva od vas da bacate čelične kuglice na staklene predmete kako biste ih razbili u komade. Izgradnja niza uspješnih pogodaka i vađenje svih šalica daje vam bonuse, poput povećanja broja čeličnih kuglica koje lansirate odjednom.

Sve to vrijeme polako se krećete naprijed kroz razine, a tempo se povećava kako napredujete. Pazite da vas stakleni predmet ne udari i začas ćete pobijediti igru. Ali nije tako lako kako se čini.

Preuzmite igricu Pun pogodak

Jahač prometa

Traffic Rider je igra u kojoj morate ići sve brže i brže kako biste stigli na odredište bez sudara. Ali način rada misije zapravo čini igru ​​malo zabavnijom od drugih sličnih jer se možete utrkivati ​​prema određenim ciljevima umjesto da samo bezumno zumirate okolo.

Možete se čak odlučiti i za druge načine rada poput vožnje na vrijeme ili jednostavno beskrajne vožnje. Ako nemate 100 MB prostora za pohranu za Traffic Rider, isprobajte raniji naslov istog programera, Traffic Racer. I prilično je dobro…

Preuzmite igricu Jahač prometa

Također preporučujemo ove igre za Android:

ekako.info

PREPORUKA