back to top

Najbolje aplikacije za povećanje produktivnosti koje koriste umjetnu inteligenciju

U današnjem digitalnom svijetu tehnologija igra ključnu ulogu u našem svakodnevnom životu i radu. Aplikacije za produktivnost postale su nezamjenjiv alat za organiziranje, upravljanje zadacima i povećanje učinkovitosti. S napretkom umjetne inteligencije (UI), nove generacije aplikacija za produktivnost koriste AI algoritme za pružanje naprednih mogućnosti i personaliziranog iskustva korisnicima. U ovom ćemo članku istražiti neke od najboljih aplikacija za produktivnost koje koriste AI kako bi vam pomogle postići više u svom poslu i životu.

Najbolje aplikacije za povećanje produktivnosti koje koriste umjetnu inteligenciju

  1. Todoist je popularna aplikacija za upravljanje zadacima koja koristi AI kako bi vam pomogla organizirati i pratiti svoje zadatke. Uz integraciju umjetne inteligencije, Todoist može analizirati vaše navike, prioritete i obrasce ponašanja kako bi vam pružio personalizirane prijedloge i podsjetnike. Također može predložiti optimalno vrijeme za dovršetak zadatka na temelju vaše produktivnosti i rasporeda.
  2. Gramatički je ultimativni alat za provjeru gramatike, pravopisa i tipfelera. AI algoritmi koje koristi Grammarly omogućuju točno ispravljanje pogrešaka i poboljšavaju kvalitetu vašeg pisanja. Ova aplikacija također nudi personalizirane prijedloge za poboljšanje stila i izražaja.
  3. Evernote je popularna aplikacija za bilježenje koja koristi AI za organiziranje i pretraživanje vaših bilježaka. Sa svojom sposobnošću prepoznavanja teksta, Evernote može pretvoriti rukom pisane ili snimljene bilješke u digitalni tekst. Također može prepoznati i kategorizirati sadržaj vaših bilježnica kako bi vam olakšao pronalaženje informacija.
  4. Google Workspace je sveobuhvatan skup alata za produktivnost koji koristi AI za poboljšanje vaše radne učinkovitosti. Na primjer, Google dokumenti koriste AI za predlaganje ispravaka i poboljšanje suradničkog pisanja. Google kalendar koristi AI za predlaganje optimalnog vremena za sastanke i planiranje rasporeda. Google Keep koristi AI za organiziranje i prepoznavanje sadržaja vaših bilješki.
  5. Vidra.ai je aplikacija za snimanje i transkripciju razgovora koja koristi AI za pretvaranje govora u tekst. Ova aplikacija je izuzetno korisna za sastanke, predavanja ili intervjue gdje želite imati zapis razgovora. Otter.ai također koristi AI za prepoznavanje govornika i automatsko označavanje transkripata
  6. Trello je aplikacija za upravljanje projektima i organiziranje timskog rada. Uz integraciju umjetne inteligencije, Trello može analizirati vaše navike i dati prijedloge za poboljšanje organizacije projekta. Također može automatski generirati podsjetnike i upozorenja kako bi vam pomogao da ostanete usredotočeni na svoje zadatke.
  7. Microsoft Office 365 je popularan paket alata za produktivnost koji koristi AI za poboljšanje vašeg radnog iskustva. Na primjer, Microsoft Word koristi AI za predlaganje ispravaka i stilskih poboljšanja u pisanju. PowerPoint koristi AI za stvaranje automatskih prezentacija na temelju vašeg sadržaja. Excel koristi AI za analizu podataka i izradu inteligentnih tablica.
  8. Zatišje je vodeća aplikacija za timsku komunikaciju koja koristi AI za poboljšanje produktivnosti i suradnje. Slack koristi AI za prepoznavanje važnih poruka i određivanje prioriteta komunikacijskih kanala. Također može predložiti relevantne informacije i datoteke na temelju konteksta razgovora.
  9. Calendly je aplikacija za zakazivanje sastanaka koja koristi AI za automatizaciju i olakšavanje procesa zakazivanja. Calendly analizira vaš raspoloživi raspored i automatski nudi opcije sastanka na temelju preferencija svih sudionika. Također može slati podsjetnike za sastanke i sinkronizirati se s vašim kalendarom.
  10. Pojam je sveobuhvatna aplikacija za organizaciju i produktivnost koja koristi AI za poboljšanje organizacije i pretraživanja sadržaja. Notion može automatski prepoznati vrstu sadržaja, kao što su tekst, tablice ili datoteke, te pružiti relevantne alate za uređivanje i organizaciju. Također može preporučiti sličan sadržaj i pomoći vam da brže pronađete informacije.

Produktivne aplikacije koje koriste umjetnu inteligenciju postaju neizostavan alat za postizanje veće učinkovitosti i organizacije na poslu. Ove napredne aplikacije koriste AI algoritme za pružanje personaliziranih funkcija i poboljšanje vaših produktivnih navika. Od upravljanja zadacima do organiziranja bilješki i timske komunikacije, ove vam aplikacije mogu pomoći da postignete više u svom poslu i životu. Isprobajte neke od ovih najboljih aplikacija za produktivnost koje koriste AI i prilagodite tijek rada da bude još učinkovitiji.

Kako poboljšati produktivnost radeći od kuće

ekako.info