back to top

Najnovije vijesti s erotske scene u Beču

Opet smo se vratili da izvijestimo o najnovijim vijestima s plaćene erotske scene u Beču. U ovako velikom gradu uvijek postoji nešto vrijedno spomena.

Četiri su mjesta koja su privukla našu pozornost i sva su neočekivano otišla u suprotnom smjeru od planiranog. Da vidimo što se točno dogodilo!

Čudna odluka novog vlasnika Scandaleuxa

Bar Scandaleux bio je lijep noćni bar za ženske zabave koji se naveliko reklamirao na internetu. Ulaz je bio besplatan, dame su bile željne zabave s vama, a bilo je nekoliko soba u koje ste ih mogli odvesti.

Međutim, kako je nedavno promijenio vlasnika, stvari su krenule čudnim putem. Zapravo, nije se puno promijenilo osim činjenice da će mjesto sada posjećivati ​​”gej” populacija muškaraca umjesto “straight” tipova. Dobro ste pročitali! Scandaleux je trenutno gay bar u kojem je fokus na glazbi, plesu i go-go showovima.

Tete a Tete Bar ponovno otvoren, ali što nudi?

Ako ste čitali neke od naših prethodnih članaka, već ste upoznati s tužnom pričom o Tete a Tete. Njegov prethodni vlasnik, Peter Mitschkoff, pronađen je mrtav nakon 35 godina vođenja kluba.

Ubrzo nakon toga klub je bankrotirao i morao biti zatvoren. Nažalost, vođenje kluba bez Mitchoffa nije išlo i ništa se nije moglo učiniti da se spriječi njegovo zatvaranje.

Nedavno se situacija popravila jer je klub preuzeo novi vlasnik.

Zaista smo znatiželjni kako će se stvari odvijati za Tete-a-Tete, jer govorimo o mjestu koje postoji desetljećima. Međutim, na prvi pogled stvari ne izgledaju tako sjajno.

Tete a Tete za sada ima samo jednu djevojku za koju možemo otvoreno reći da nije najatraktivnija dama na sceni.

Ako bude bilo kakvih novosti, znat ćemo o tome i možete očekivati ​​buduće obavijesti.

Alm Bar i Angelique Bar promijenili su vlasnika

Alm Bar i Angelique Bar također su noćni klubovi koji već neko vrijeme postoje u Beču. Činilo se da im sve ide dobro otkako su dobili nove vlasnike. Dobili su neke djevojke i ponovno uspostavili klijentelu, iako je to u Beču sigurno podiglo prašinu.

Policija obično ne oklijeva kad nešto izgleda sumnjivo. Prilično su brzo odgovorili na ovo dizanje prašine napadom na oba ova mjesta samo tjedan dana nakon otvaranja. Nije ni čudo da su se ova dva mjesta tako brzo vratila na pravi put, jer gospođe koje su tamo radile nisu imale zdravstvene knjižice (zelene karte).

Možda je to bilo privremeno rješenje za Alm Bar i Angelique Bar da zaposle ilegalne djevojke. To im svakako nije išlo u prilog jer su uhvaćeni na djelu što je rezultiralo velikim neuspjehom.

Izvor

The post Najnovije vijesti s erotske scene u Beču appeared first on ZAA.RS Magazin.

zaa.rs