back to top

Natalija Đukić (Fitness Twins) Biografija

Fotografija: fotografija nije dostupna.

Kratke informacije

Ime i prezime Natalija Đukić (Fitness Twins)
Datum rođenja 2000. godine
Mjesto rođenja Mladenovac
Zemlja Srbija
Prebivalište Bijeli grad
Okupacija Fitness trener, influencer

Biografija

Natalija Đukić je srpska influencerica i instruktorica fitnesa. Ona i njezina sestra Julia na društvenim mrežama stekle su prepoznatljivost kao “fitness blizanke”. Natalija je rođena 2000. godine u Mladenovcu. Živi i radi u Beogradu.

Obje sestre su kao djeca trenirale ritmičku gimnastiku, au fitness su se zaljubile tijekom srednje škole. Zbog ljubavi prema tjelovježbi i zdravom načinu života sestre su stekle licencu certificiranih instruktorica fitnessa, a savjete o pravilnoj prehrani i treninzima dijele sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Sestre Đukić su 2022. godine sudjelovale u glazbenom reality show programu “Prvi bend Srbije”. Nisu uspjeli doći do finala i izboriti se za vrijedne nagrade, ali su svoju prepoznatljivost svakako iskoristili da dopru do što većeg broja mladih na platformama „Instagram“, „TikTok“ i „YouTube“.“ („YouTube“).

Djetinjstvo i obrazovanje

Natalija Đukić je rođena 2000. godine u Mladenovcu. Odrasla je u rodnom gradu s roditeljima i sestrom blizankom Julijom. Osnovnu školu završili su u Mladenovcu, a potom školovanje nastavili u Beogradu. U jednom intervjuu rekli su da su tijekom srednje škole živjeli u učeničkom domu.

Natalija je, baš kao i Julija, godinama trenirala ritmičku gimnastiku. Osim ljubavi prema plesu, sestre su pokazivale i sklonost sportu. Neko su vrijeme trenirali plivanje i odbojku.

Karijera

Sestre Đukić svojedobno su ispričale kako su počele trenirati u srednjoj školi. Shvatili su da u fitnessu postoji “laž” pa su upisali tečaj i postali certificirani fitness treneri.

Obje su sestre nakon srednje škole neko vrijeme radile kao odgajateljice u vrtiću, no shvatile su da im je fitnes bolji posao i potpuno su mu se posvetile. Treninge održavaju uživo i online, a moglo bi se reći da su zbog gotovo identičnosti postali vrlo popularni na društvenim mrežama.

Majka im je predložila da otvore zajednički Instagram profil pod nazivom “Fitness Twins”. Nakon toga su počeli snimati video klipove za “TikTok”, a od veljače 2021. klipove objavljuju i na platformi “YouTube”.

Sestre Đukić na “Instagramu” (listopad 2023.) imaju oko 14,5 tisuća pratitelja. Na “TikToku” imaju oko 80 tisuća pratitelja i 3,3 milijuna lajkova. Kanal “Fitness Twins” na YouTubeu ima oko devet tisuća pretplatnika.

Natalija i Julija su 2022. godine sudjelovale u glazbenom reality show programu “PČrvi band Serbia” koji se emitirao na “Insta TV”. Iako nisu uspjele ući u finale i osvojiti glavnu nagradu, sestre su stekle brojne obožavatelje što je pridonijelo njihovoj popularnosti na društvenim mrežama.

Jednom prilikom najavili su snimanje pjesme,tj. nastavak glazbene karijere. No, tvrde da mogu puno postići na raznim poljima, poput plesa, društvenih mreža i slično. Rekli su da su napisali scenarij za film o svojim životima te da bi voljeli vidjeti film u kinima u budućnosti.

Privatni život

Natalija Đukić je rođena 2000. godine u Mladenovcu. Ima jednojajčanu sestru blizanku Juliju. Sestre kažu da se u djetinjstvu nisu često razdvajale, ali da su, unatoč velikoj sličnosti, različite osobe. Imaju mnogo zajedničkih stavova, ali svaki od njih ima svoju specifičnost.

Sestre Đukić su veganke i instruktorice fitnessa pa su sadržaji koje dijele sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama posvećeni upravo takvim temama.

Iako kažu da uglavnom dobivaju pozitivne komentare, u fokus šire javnosti dospjeli su u listopadu 2023. godine. Psa su, naime, privremeno udomili, a potom smjestili u azil. To su mnogi protumačili kao pogrešan postupak jer su životinji uskratili priliku za boljim i ljepšim životom.

Javile su se Sara i Lea Stanković, ali i pjevačica Seka Aleksić koja im je poručila da “pas nije igračka”. Svoj su postupak pravdali činjenicom da se nisu imali vremena posvetiti psu i tvrdili da su “učinili dobro djelo” smještajući ga u azil s drugim psima.

Osim toga, mnogima je za oko zapeo odnos s medijima. Naime, Natalija i Julija izjavile su kako ne žele svima davati intervjue, te da naplaćuju gostovanje.

Natalija Đukić (Fitness Twins) na društvenim mrežama

www.biografija.org