back to top

Anja Blagojević (Anja Blaa) Biography

Fotografija: fotografija nije dostupna.

Kratke informacije

Ime i prezime Anja Blagojević (Anja Blaa)
Datum rođenja 20. veljače 2000. godine
Mjesto rođenja Uzmi ga
Zemlja Bosna i Hercegovina
Prebivalište Bijeli grad
Okupacija Model, influencerica i instruktorica fitnessa

Biografija

Anja Blagojević, poznatija kao Anja Blaa, bosanskohercegovačka je i srpska manekenka, influencerica i fitness instruktorica. Afirmaciju je stekla ulaskom u emotivnu vezu s YouTuberom Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase. Rođena je 20. veljače 2000. godine u Doboju. Živi i radi u Beogradu.

Anja je u žižu javnosti dospjela 2021. godine kada je Bogdan Ilić objavio da su zajedno. Počeli su snimati klipove za njegov kanal, a nakon toga Anja je otvorila svoj koji je do kolovoza 2023. prikupio 230 tisuća pratitelja.

Anja je još popularnija na “Instagramu” gdje je prati 955 tisuća mladih te na “TikToku” gdje ima oko 740 tisuća pratitelja.

Djetinjstvo i obrazovanje

Anja Blagojević je rođena 2000. godine u Doboju. Osnovnu i srednju ekonomsku školu završila je u rodnom gradu. Uz jedan video rekla je da je kao dijete maštala o studiju arhitekture ili Akademiji likovnih umjetnosti.

Nakon srednje škole ipak je upisala Višu zdravstvenosanitarnu školu strukovnih studija u Zemunu, smer strukovni nutricionista dijetetičar.

Govori engleski i njemački jezik.

Karijera

Anja Blagojević počela je ozbiljno trenirati sa 17 godina. Završila je fitness tečaj IFBBa i nakon studija pravilne prehrane započela vlastitu transformaciju. Kao certificirani fitness trener, počela je raditi i s drugima.

Kako prenose mediji, Anja se ranije pojavljivala u spotovima regionalnih glazbenika, a potom se posvetila društvenim mrežama.

Anju na društvenoj mreži Instagram prati 955 tisuća pratitelja. Nije joj problem slikati se u izazovnom donjem rublju, a sudeći po komentarima, njezinim pratiteljima se ove fotografije najviše sviđaju.

Osim toga, slike koje objavljuje sa svojim dečkom Bogdanom Ilićem imaju najviše “lajkova”.

Mlada influencerica svoju je popularnost uspjela unovčiti na društvenim mrežama. Jednom je prilikom njezin dečko rekao kako Anja dobro zarađuje radeći svoj posao, kako bi pokazao da nisu zajedno iz interesa.

Osim osobnog profila, Anja ima i “Instagram” profil posvećen treninzima. Poznat je pod imenom “anjablaafitness” i ima gotovo 70 tisuća pratitelja.

Na “TikToku” je prati gotovo 740 tisuća ljudi, a njezine objave imaju više od 33 milijuna “lajkova”.

Iako je najmanje aktivna na YouTubeu, njen profil prati 230 tisuća mladih iz cijele regije. Za 32 objavljena videa Anja je na ovoj internetskoj platformi “zaradila” gotovo 27 milijuna pregleda.

Prvi video objavila je 24. ožujka 2021. Klip naslovljen “Stavio sam silikon u usne – pravim se baba svinja!” *on je poludio*” donio joj je 1,7 milijuna pregleda u dvije i pol godine.

Najpopularniji video na kanalu s 2,6 milijuna pregleda zove se “Dan s Obijem – učimo ga plivati ​​*guta vodu*”.

Privatni život

Anja Blagojević je rođena i odrasla u Doboju. Nakon srednje škole preselila se u Beograd, a gimnaziju je upisala u Zemunu. U žižu javnosti dospjela je krajem aprila 2021. godine, kada je Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, na svom “YouTube” kanalu objavio da su u vezi godinu dana.

Do tada se Anja s vremena na vrijeme pojavljivala u njegovim spotovima, no lice joj je uvijek bilo skriveno pa gledatelji nisu mogli otkriti njezin identitet.

Nakon Bogdanovog spota “Naše godine”, par je počeo redovito snimati zajedno, a takvi spotovi bilježe veliku gledanost. Brojne njihove pratitelje zanimao je svaki segment života mladog para. Snimali su svoju svakodnevicu, izlaske na večere, izlete i slično.

Zato je mnoge šokirala vijest koju je Bogdan objavio. Naime, on je početkom 2022. na društvenim mrežama izjavio da više nisu zajedno, te da je boravak u Amsterdamu njihovo oproštajno putovanje.

Nakon toga se nakratko povukao s društvenih mreža i javnog života. Nakon što se vratio, ispričao je svojim pratiteljima zašto više nije s Anjom, te da ni jednom ni drugom nije lako jer još uvijek gaje jake osjećaje jedno prema drugom.

Nakon nekog vremena Anja se ponovno počela pojavljivati ​​u njegovim “životima” i isječcima. Mnogi su navijali da se par pomiri, a u prosincu 2022. to se i dogodilo.

Obožavateljima su priznali da su ponovo zajedno i da će živjeti zajedno u stanu koji je Bogdan iznajmio u Beogradu na vodi. U siječnju 2023. Bogdan je svojim pratiteljima pokazao svoj novi dom u elitnom beogradskom naselju.

Anja Blagojević (Anja Blaa) na društvenim mrežama

www.biografija.org