back to top

Kako pronaći odjeću prema slici

U prošlosti, ako ste vidjeli slavnu osobu u lijepoj odjeći, bio je izgubljen slučaj pronaći je da biste je nosili sami.

Kako pronaći odjeću prema slici? Danas sve što trebate učiniti je fotografirati predmet – ili cijelu odjeću – a tehnologija AI skeniranja pomoći će vam pronaći slične stilove na mreži. Ponekad možete pronaći i točan komad odjeće.

Uzmite svoj mobitel i pogledajte ovaj popis aplikacija za pronalaženje odjeće koje će vam pomoći pronaći odjeću na slici.

Kako pronaći odjeću prema slici

Google objektiv

Googleov alat za prepoznavanje slike Lens može identificirati odjeću, osobne dodatke kao što su ogrlice ili bilo koji drugi oblik odjeće. To olakšava pronalaženje košulje koju ste vidjeli u gradu. Ne morate se čak ni slikati da biste ga koristili.

Jednostavno unesite komad odjeće u tražilo i ako se uspješno podudara, Google Lens će ga istaknuti malom plavom ikonom.

Nakon što dodirnete ovaj krug, aplikacija će otvoriti stranicu Google Shopping. To vam pruža poveznice na više web stranica, kao što su Amazon i Walmart, za jednostavnu kupnju.

Osim toga, Google Lens radi s odjećom. Dakle, kada skenirate pogled druge osobe, otkrit će sve proizvode koje nosi pojedinačno.

Preuzimanje datoteka Android / iOS

kako pronaći odjeću prema slici
Kako pronaći odjeću prema slici

CamFind

CamFind je platforma vizualne tražilice koja može pronaći odjeću na slikama. To je jedna od najboljih modnih aplikacija za Android i iPhone. Postupak je jednostavan: snimite sliku, dajte aplikaciji nekoliko sekundi da obradi i vidjet ćete rezultat.

Nudi veze za kupnju, opis proizvoda i srodne YouTube videozapise.

Možete dijeliti svoje rezultate i vidjeti što drugi ljudi traže kako biste razumjeli modne trendove i povezali se s klijentima koji isto misle.

CamFind je manje pouzdan i malo sporiji od Google Lensa, ali nudi nevjerojatno dobro istražene rezultate kada je učinkovit. CamFind također nudi neke druge nevjerojatne značajke poput prijevoda jezika, usporedbe cijena itd.

Preuzimanje datoteka Android | iOS

Amazon StyleSnap

Amazonova glavna aplikacija za kupnju također ima vizualnu tražilicu usmjerenu na odjeću, što znači da možete pronaći odjeću samo na slici. Opciji možete pristupiti tako da dodirnete ikonu kamere u traci za pretraživanje u aplikaciji Amazon, zatim odaberete StyleSnap.

Kada je dodirnete, aplikacija će pokrenuti prikaz kamere i morat ćete je usmjeriti prema slici odjeće koju želite skenirati.

U vrijeme pisanja Amazon StyleSnap bio je dostupan samo u određenim regijama.

Preuzimanje datoteka Android | iOS

kako pronaći odjeću prema slici
Savjeti kako pronaći odjeću prema slici

Pinterest

Pinterestove mobilne aplikacije uključuju vizualni alat za pretraživanje pod nazivom Lens koji vam omogućuje pretraživanje tisuća objava na društvenoj mreži putem slika. Poput Google Lens, ovo može identificirati više objekata, kao što je cijela odjeća.

Nadalje, Pinterest će prikazati poveznice za kupnju odgovarajućih proizvoda. Za ovu funkcionalnost, Pinterest se udružio s ShopStyleom, platformom za kupovinu mode i životnog stila. Dakle, nećete pronaći poveznice na Amazon ili druge komercijalne web stranice.

Preuzimanje datoteka Android | iOS

ASOS

Aplikacije britanskog modnog trgovca ASOS nude jednostavnu opciju pretraživanja slika pod nazivom Style Match za pronalaženje odjeće s fotografije.

Možete snimiti novu fotografiju ili je prenijeti iz lokalne pohrane. Za izvršenje vašeg upita potrebno je samo nekoliko sekundi, a većinu vremena je točan.

Nakon što se vaša slika obradi, aplikacija će dohvatiti ASOS stilove koji su najsličniji onom koji tražite. Ovo je sjajan način da ostanete elegantni uz ograničeni proračun.

Ova aplikacija nije najbolja za prepoznavanje brenda, ali ako vam je više stalo do izgleda, a manje do tvrtke, ASOS je odlična opcija.

Preuzimanje datoteka Android | iOS

kako pronaći odjeću prema slici
Kako pronaći odjeću prema slici

Lykdat

Lykdat je jedan od najzanimljivijih alata za pronalaženje odjeće sa slike. Nažalost, Lykdat trenutno nije dostupan kao aplikacija za iPhone ili Android. Umjesto toga morate ga koristiti u web pregledniku. Dobra vijest je da je korištenje na ovaj način dovoljno jednostavno.

Pronaći će vam proizvode sličnog izgleda iz trgovina diljem weba, s puno filtara koji će vam pomoći da pronađete točno ono što tražite. Naravno, rezultati mogu biti malo lošiji, ali vrijedi pokušati.

Posjetiti Lykdat

ekako.info

PREPORUKA