back to top

3 najbolje aplikacije za pozadinu za telefon

Možda ste umorni od iste slike koju koristite mjesecima i želite nešto novo ili možda još uvijek niste pronašli idealnu pozadinu koju biste željeli koristiti.

Želite promijeniti pozadinu na svom mobitelu i saznati koje su najbolje aplikacije za pozadinu za telefon

Budući da znate koliko moćna pozadina može izgledati na tuđim telefonima, jasno je da biste željeli imati istu na svom. Za početak ću vam reći da postoji mnogo nevjerojatno dobrih aplikacija koje možete preuzeti i postaviti savršenu pozadinu u tren oka. Međutim, samo nekoliko njih mislim da su najbolji.

Sada kada to znate, vjerujem da želite što prije instalirati aplikaciju sa cool pozadinama za vaš telefon. Ali čim malo počneš kopati, izgubiš se jer se pojavi hrpa novih za koje nikad nisi čuo i ne znaš koji je najbolji.

Ne trebate se brinuti! Sada ste na dobrom mjestu da riješite ovaj problem jer ćete u ovom tekstu saznati koje su najbolje aplikacije za pozadinu za vaš telefon. Izdvojio sam nekoliko Android i iOS aplikacija za koje mislim da su super.

Prije nego što vam predložim neke vrlo popularne aplikacije s najboljim pozadinama za vaš telefon, nije loše da znate još nekoliko stvari.

Prvo, instaliranje aplikacije jednostavno je i nije problem, samo trebate pronaći onu koja vam se stvarno sviđa. Ali ono što je još važnije je da aplikacija mora odgovarati vašem modelu telefona.

Dakle, ako imate Android, onda aplikacija za pozadinu za vaš telefon mora biti za Android. Ako koristite iPhone ili iPad, onda koristite iOS aplikacije. Ali postoje i mobilne aplikacije koje mogu biti idealno rješenje za sve uređaje, jer su kompatibilne i s Android i s iOS telefonima.

Zato ostanite sa mnom do kraja kako biste saznali koje su aplikacije za pozadinu telefona najbolje i zašto. Siguran sam da će vam se svidjeti i da ćete pronaći savršenu pozadinu za svoj zaslon.

aplikacije za pozadinu
3 najbolje aplikacije za pozadinu za telefon

Zašto biramo aplikacije za pozadinu i kakve su sve?

Kada biramo najbolje pozadine za telefon iz aplikacija, izbor se svodi na dvije osnovne vrste pozadina:

  • jednostavne pozadine – slike s različitim kreativnim i inspirativnim motivima,
  • efekte, tj. žive pozadine za telefon s natpisima ili žive pozadine (efekti, animirane slike, videozapisi).

Pozadine za pametne telefone trebale bi biti zanimljive jer svakom uređaju daju potpuno nov, jedinstven i dulji izgled. Svaki dan gledamo u telefon više od sto puta, a ekran je prvo što vidimo kada ga uključimo.

Budući da statična pojava može utjecati na raspoloženje, puno je bolje da je pozadina drugačija, tj. biti zanimljiv, inspirativan i oku zanimljiv. Složit ćete se sa mnom, zar ne?!

Aplikacije za pozadinu za telefon

Slijedi izbor najboljih aplikacija za pozadinu za lijepe pozadine telefona koje možete postaviti na pozadinu svog pametnog telefona.

Aplikacija Walli (Android i iOS)

Ako tražite aplikaciju koja je kreativna, zanimljiva i jednostavna za korištenje, onda je Walli aplikacija za pozadinu za vas. Dostupna je u Play Storeu, za Android uređaje i App Storeu.

Ovo je jedna od najpopularnijih mobilnih aplikacija za pozadinu za pametne telefone, koju koristi više od 3 milijuna korisnika diljem svijeta.

U njemu imate zaista ogroman izbor kreativnih i lijepih pozadina za vaš telefon (preko 1500 originalnih i visokokvalitetnih HD slika) koje možete jednostavno postaviti na početni zaslon svog pametnog telefona.

To su uglavnom cool pozadine, kao što su pozadine za telefone sa natpisima, motivima svemira i prirode, vizuale, apstraktni motivi, zatim elementi fantazije i mašte i mnoge druge lijepe pozadine za telefon.

Aplikacija je popularna iz nekoliko razloga:

  • može se koristiti na svim pametnim telefonima – mogu ga preuzeti i korisnici Android telefona i korisnici iPhonea,
  • fotografije u odgovarajućoj rezoluciji za telefone i tablete – nema potrebe za izrezivanjem i ručnim podešavanjem dimenzija (bez problema se prilagođavaju početnom ekranu).

Vrlo je jednostavan za korištenje. Lako se postavljaju i mijenjaju pozadine, kategorije su pregledne, lako se pretražuje (najpopularnije, preporučene pozadine, po kolekcijama…), ne zauzima puno mjesta u memoriji telefona.

Ove osnovne funkcije dostupne su za korištenje besplatne verzije aplikacije, a postoji i plaćena premium verzija (košta 1399 RSD) koja nudi više mogućnosti.

U izborniku se nalazi dodatak My playlist koji omogućuje dodavanje fotografija na listu koje će se same mijenjati. Za ovu funkciju samo trebate kreirati svoj račun izravno u aplikaciji.

aplikacije za pozadinu
Najbolje aplikacije za pozadinu

4K pozadine – Full HD pozadine i pozadine (Android)

Želite li da vaš zaslon ima jedinstven ili malo elegantniji dizajn, te naravno kreativnu pozadinu, predlažem da u Google Play Storeu pronađete aplikaciju 4K Wallpapers (napominjemo da je ona s najvećom ocjenom).


Ovo je još jedan izvrstan alat za mijenjanje besplatnih kreativnih, lijepih pozadina na vašem zaslonu. Iz ove aplikacije možete odabrati stvarno lijepe fotografije visoke rezolucije, koje su kompatibilne s operativnim sustavom Android, a zatim ih jednostavno postaviti na početni zaslon.

Ova aplikacija je definitivno dobar izbor ako volite često mijenjati najbolje pozadine za svoj telefon. Sve funkcije i pozadine koje želite koristiti u ovoj aplikaciji su besplatne, a mogućnosti su neograničene.

Osim toga, aplikacija će vam automatski odrediti veličinu pozadine na telefonu i prilagoditi sliku, što je super stvar jer štedi bateriju. Pritom se ne gubi kvaliteta slike i ne usporava rad same aplikacije.

Ovo su samo neke od značajki koje nudi ova besplatna aplikacija.

  • žive pozadine – zabavne i animirane pozadine ili u obliku kratkog videa, koje izgledaju sjajno na svakom telefonu;
  • dvostruki ekran – dvije različite pozadine istovremeno kada je telefon zaključan i kada je otključan (mijenjaju se kada je ekran otključan);
  • automatska promjena pozadine – fotografije se automatski mijenjaju i ekran se ažurira novim pozadinama (vremenski interval za promjenu možete postaviti sami);
  • ekskluzivne pozadine – to su pokretne fotografije i postavljaju se kao pozadine kao panorame, pozadine telefona s natpisima
  • HD pozadine, 3D i 4D pozadine sa raznim motivima (arhitektura, crtane animacije, sport, motivacijske poruke, hrana, cvijeće, turističke destinacije i mnogi drugi).

Shvatili ste da ova aplikacija ima sve što je potrebno aplikaciji za pozadinu.

aplikacije za pozadinu
3 najbolje aplikacije za pozadinu za telefon

Dope Wallpaper HD (iOS)

Ako volite apstraktne i umjetničke fotografije, a imate iPhone, Dope Wallpaper HD jedna je od najboljih aplikacija koju podržavaju samo iOS operativni sustavi.

Kompatibilan je sa svim iPhone uređajima, tako da sigurno nećete pogriješiti s aplikacijom za ovaj pametni telefon. U njemu možete pronaći velik broj vrlo zanimljivih i umjetničkih fotografija s tamnom pozadinom, koje jasno izražavaju oblike i boje.

Aplikaciju je vrlo jednostavno instalirati, fotografije su savršeno razvrstane po zbirkama, a pozadine se jednostavno postavljaju na pozadinu. Ipak, ono što ostavlja najveći dojam je visoka HD rezolucija slika jer su kolekcije fotografija koje ova aplikacija nudi uistinu vrhunske kvalitete.

Karakteriziraju ih karikatura, grafika, dizajnirani tekst, ljudska lica i likovi, natpisi, hladni i apstraktni motivi, elementi fantazije, slobodna mašta i brojne druge zanimljive kolekcije.

Iako postoji stvarno mnogo aplikacija sa cool pozadinama za vaš telefon, znajte da su sve višemanje slične. No, ove tri aplikacije koje sam izdvojio mogu se smatrati univerzalnim rješenjem i po meni su definitivno najbolje.

Nakon što ste preuzeli odgovarajuću aplikaciju iz trgovine aplikacija, trebate je samo instalirati i postaviti na pozadinu bez ikakvih postavki. Nadam se da sam vam ovim tekstom pomogao da bez puno traženja i gubljenja vremena lako odaberete idealnu pozadinu za svoj telefon.

Zaključak

Pozadine pružaju jedinstven izgled početnom zaslonu našeg pametnog telefona. Telefon koristimo stotine puta dnevno, a cool pozadina je prva stvar koju pogledamo.

Umjesto da na webu tražite slike i preuzimate ih jednu po jednu, možete koristiti prekrasne aplikacije za pozadinu prilagođene za tu svrhu.

Mnoge pozadinske aplikacije ne samo da vam pomažu pronaći npr. pozadine s natpisima, ali također mogu odrediti ispravnu veličinu pozadina potrebnih za vaš uređaj i čak mogu svakodnevno ažurirati vaš zaslon novim lijepim pozadinama. Ovdje smo sastavili popis najboljih besplatnih aplikacija za pozadinu telefona koje mogu poboljšati izgled vašeg uređaja.

kakoresilako.com

Preporuka